Trei bărbați înarmați au atacat două femei într-un local din Londra

Poliția londoneză este în căutarea a trei bărbați care au intrat înarmați într-un restaurant din estul orașului și au atacat două femei.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 5 iunie, la ora 23.00, în Pan Peninsula Square din Isle of Dogs.

Cele două femei au fost agresate după care bărbații au luat-o la fugă din restaurant spre stația DLR South Quay, potrivit My London.

Poliția Metropolitană a lansat o scurtă descriere în încercarea de a-i găsi pe suspecți.

Bărbatul care flutura o armă albă a fost descris ca purtând un trening cu glugă și o cagulă, iar toți cei trei sunt negri.

I-a înnebunit căldura! LONDRA, sub asediul bandelor înarmate. Bătaie cu macetele, împușcături și înjunghieri în tot orașul

Sergentul detectiv Richard Bunce a declarat: „Nimeni nu a fost grav rănit, însă a fost un incident șocant care i-a traumatizat pe cei care au asista la el. Restaurantul era pin la acel moment și aș ruga pe oricine a fost martor la evenimente ori a filmat sau fotografiat incidentul cu telefonul, să contacteze poliția imediat.”

Oricine are informații este rugat să contacteze poliția la 101 sau să scrie pe Twitter, la @MetCC și să citeze CAD8335 / 5Jun. Alternativ, puteți furniza informații anonim organizației independente Crimestoppers, la numărul 0800 555 111.

Faceți clic pentru a evalua această postare!

[Total: 1 In medie: 5]

L’articolo Trei bărbați înarmați au atacat două femei într-un local din Londra sembra essere il primo su Ziarul Românesc UK – știri pentru românii din Marea Britanie.

Source: Ziarul Romanesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *