Aveți nevoie de consiliere pentru statutul de rezidență UE în Marea Britanie? Acest articol vă poate ajuta

De la începutul lunii iunie, echipa Secției Consulare Londra împreună cu East European Resource Centre EERC, CommUNITY Barnet, Romanian Cultural Centre in London – RCC și The Roma Support Group au organizat o serie de sesiuni de consiliere/informare gratuite pentru statutul de rezidență EU Settlement Scheme (pre-settled/settled) pentru persoanele care au solicitat în acea zi un document de identitate alternativ, titlu de călătorie cu scopul de a aplica pentru statutul de rezident.

Sesiunile de consiliere/informare gratuite pentru statutul de rezidență UE Settlement Scheme continuă și săptămâna aceasta pentru persoanele care se deplasează la Biroul de Eliberare Titluri de Călătorie la sediul din 13 Glenthorne Road, Glen House, Hammersmith, Londra, W6 0NG.

Cum puteți aplica pentru rezidența copiilor în Marea Britanie dacă aceștia nu au pașaport valabil. Aveți nevoie doar de certificatul de naștere. Detalii în articol…

Secția Consulară reamintește că persoanele care se află în imposibilitatea de a obține un document de identitate valabil pentru a aplica pentru statutul de rezident EU Settlement Scheme (pre-settled/ settled) până la data limita 30 iunie 2021, au posibilitatea de a aplica pentru statut în baza unui document de identitate expirat sau in baza unui document de identitate alternativ, titlu de călătorie.

Sursa: Secția Consulară Londra

Faceți clic pentru a evalua această postare!

[Total: 1 In medie: 1]

L’articolo Aveți nevoie de consiliere pentru statutul de rezidență UE în Marea Britanie? Acest articol vă poate ajuta sembra essere il primo su Ziarul Românesc UK – știri pentru românii din Marea Britanie.

Source: Ziarul Romanesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *