O româncă jefuiește o femeie într-un Waitrose din Anglia după care fuge în țară. Nu poate fi condamnată pentru că este însărcinată

O româncă a fugit în țară după ce a jefuit o femeie în vârstă într-un magazin Waitrose din Warwickshire, în 2016. Ea s-a întors în Marea Britanie, dar nu putea fi condamnată pentru că este însărcinată.

Adelaida Ioana, în vârstă de 33 de ani, alături de iubitul ei, a furat de la o pensionară, în vârstă de 80 de ani, în mai 2016.

Cuplul a urmărit-o pe femeie introducând codul PIN după care au mers după ea acasă și i-au furat cardul bancar prefăcându-se că au nevoie de indicații.

După ce a fost arestată și apoi eliberată pe cauțiune, Adelaida Ioana a fugit din țară și a rămas în libertate timp de aproape cinci ani, înainte de a fi arestată în România, scrie The Sun.

Ea a fost extrădată în Marea Britanie pentru răspunde la acuzații de furt și fraudă, pledând vinovată la Warwick Crown Court.

Violator prins în România și extrădat în Marea Britanie. Are de executat 10 ani de pușcărie

Însă a fost scutită de închisoare de un judecător, vineri, 16 iulie, care a condamnat-o la un ordin comunitar de 18 luni. De asemenea, românca nu are voie să părăsească domiciliul între orele 20:00 la 07:00 pentru două luni.

Femeia așteaptă al doilea copil în noiembrie și a spus că fostul partener a forțat-o să fure.

„Aveai 28 de ani la acea vreme și accept că ai făcut-o sub influența unei persoane cu totul rele”, a spus judecătorul.

„Acum ai 33 de ani și sper că cel cu care ești acum este cu totul alt tip de persoană. Îmi imaginez că lucrurile sunt mai stabile acum. Nu te voi trimite la închisoare pentru ceea ce ai făcut acum cinci ani, dar un motiv semnificativ pentru care am fost îngăduitor este că ești pe punctul de a avea al doilea copil. Și mai important, primul tău copil are șapte ani”, a mai spus magistratul.

Cardul a fost folosit pentru a scoate bani în numerar de la un bancomat și la un supermarket, fiind blocat la un restaurant chinezesc.


O româncă jefuiește o femeie într-un Waitrose din Anglia după care fuge în țară. Nu poate fi condamnată pentru că este însărcinată…

Faceți clic pentru a evalua această postare!

[Total: 0 In medie: 0]

L’articolo O româncă jefuiește o femeie într-un Waitrose din Anglia după care fuge în țară. Nu poate fi condamnată pentru că este însărcinată sembra essere il primo su Ziarul Românesc UK – știri pentru românii din Marea Britanie.

Source: Ziarul Romanesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *