Lipsa alimentelor din Marea Britanie „va fi permanentă”

Lipsa alimentelor de pe rafturile supermarketurilor din cauza crizei continue a lanțului de aprovizionare din Marea Britanie ar putea fi permanentă, a avertizat unul dintre liderii industriei.

Ian Wright, director executiv al Federației pentru Alimente și Băuturi, a declarat că zilele în care consumatorii din Marea Britanie putea cumpăra aproape orice produs le plăcea au trecut.

Criză de apă și lapte în supermarketurile din Marea Britanie. Multe rafturi sunt goale

„Rezultatul insuficienței forței de muncă este că sistemul care a susținut supermarketuri, magazine și restaurante – astfel încât mâncarea a ajuns pe raft sau în bucătărie, chiar atunci când aveați nevoie – nu mai funcționează”, a spus Wright.

„Și nu cred că va funcționa din nou, cred că vom fi în penurie permanentă”, a continuat el.

Pe de altă parte, scrie The Independent, laburiștii au preluat conducerea în sondaje, după ce sprijinul pentru conservatori a scăzut la cel mai jos nivel de la alegerile generale, în urma creșterii impozitelor de către Guvernul Boris Johnson.

…Lipsa alimentelor din Marea Britanie „va fi permanentă”

Faceți clic pentru a evalua această postare!

[Total: 5 In medie: 1.8]

L’articolo Lipsa alimentelor din Marea Britanie „va fi permanentă” sembra essere il primo su Ziarul Românesc UK – știri pentru românii din Marea Britanie.

Source: Ziarul Romanesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *