Afgan acuzat că a violat și ucis o fată de 13 ani ajunge în Marea Britanie într-o barcă cu refugiați

Afgan acuzat că a violat și ucis o fată de 13 ani ajunge în Marea Britanie într-o barcă cu refugiați

Un afgan acuzat că a violat și ucis o fată de 13 ani în Austria a ajuns în Marea Britanie cu o barcă cu refugiați, sub un nume fals.

Potrivit Daily Mail, Rasuili Zubaidullah, în vârstă de 22 de ani, traversase Canalul Mânecii într-o barcă de refugiați și a cerut azil folosind un nume fals.

În ciuda faptului că era căutat în Austria pentru crimă și viol, el a fost găzduit într-un hotel, pe cheltuiala contribuabililor britanici, timp de aproape două săptămâni, până când s-a aflat adevărata sa identitate.

Oficialii nu știau că Zubaidullah era căutat în legătură cu atacul brutal din Viena petrecut cu trei săptămâni mai devreme, până când au primit o informare de la poliția austriacă.

Zubaidullah a fost arestat la un hotel Ibis din Whitechapel, estul Londrei, pe 29 iulie și se confruntă acum cu proceduri de extrădare.

Știrile despre faptul că un violator periculos au reușit să intre în Marea Britanie pe o barcă de refugiați vin într-un moment în care un număr record de imigranți traversează Canalul – peste 14.000 de la începutul anului.

Zubaidullah a dat ofițerilor de Frontieră din Kent un nume și alte detalii false atunci când a intrat în țară, pe 18 iulie.

Marea Britanie se angajează să primească 20.000 de refugiați din Afganistan. „Avem o datorie”

Se spune că a fugit din Austria după ce trupul unei fete de 13 ani, dispărute, a fost găsit sprijinit de un copac în centrul Vienei, pe 26 iunie. Victima, cunoscută ca Leonie, fusese drogată și violată în bandă înainte de a fi sufocată.

Un grup de refugiați afgani s-au lăudat că a făcut „sex sălbatic” după ce au întâlnit-o pe fată prin intermediul rețelelor sociale.

Violată cu sălbăticie, sufocată și aruncată pe câmp

Se presupune că fata a fost de acord să se întâlnească cu Zubaidullah și prietenul său de 16 ani într-un cartier din Viena, pe 25 iunie, după ce au luat legătura pe Instagram.

Mai târziu, ea a mers într-un apartament din cartierul din Donaustadt din Viena, unde a întâlnit alți doi afgani, în vârstă de 18 și 23 de ani, inclusiv un cunoscut traficant de droguri. Potrivit poliției, adolescenta a fost violată în grup și apoi asfixiată, iar ucigașii i-au pus corpul într-un covor și l-au aruncat la aproximativ 100 de metri de apartament.

O vânătoare internațională a fost lansată pentru Zubaidullah, despre care detectivii credeau inițial că a fugit în Italia. Fugarul a urcat într-un tren la Innsbruck spre nordul Franței, unde a plătit contrabandiștilor pentru trecerea sa peste Canalul Mânecii.

Pe 3 septembrie, Zubaidullah a apărut la Westminster Magistrates ‘Court pentru procedurile de extrădare. Este programat să se prezinte în instanță la 1 octombrie și se confruntă cu o audiere completă de extrădare în ianuarie.


…Afgan acuzat că a violat și ucis o fată de 13 ani ajunge în Marea Britanie într-o barcă cu refugiați…

Faceți clic pentru a evalua această postare!

[Total: 0 In medie: 0]

L’articolo Afgan acuzat că a violat și ucis o fată de 13 ani ajunge în Marea Britanie într-o barcă cu refugiați sembra essere il primo su Ziarul Românesc UK – știri pentru românii din Marea Britanie.

Source: Ziarul Romanesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *