Polițiștii dintr-o comună gălățeană, pe prima pagină în presa din Anglia

Într-un articol apărut într-o publicație din Marea Britanie, se relatează povestea unui britanic care a reușit, cu ajutorul polițiștilor dintr-o comună gălățeană, să-și recupereze motocicleta furată din garajul locuinței sale, din Anglia.

Cetățeanul britanic s-a prezentat luna trecută la sediul Postului de Poliție Matca, județul Galați, povestindu-le polițiștilor despre incidentul petrecut în anul 2020 și prezentându-le reclamația depusă la autoritățile britanice, potrivit Agerpres.

Bărbatul a relatat că a găsit pe un site de vânzări un anunț în care o persoană vindea o motocicletă identică cu cea sustrasă, anunțul provenea din zona municipiului Tecuci.

Român acuzat că l-a ucis pe hoțul care i-a furat motocicleta. Procuror: „A lovit intenționat motocicleta cu mașina”

În urma cercetărilor, polițiștii Postului de Poliție Matca au stabilit că motocicleta se află la locuința unui bărbat, de 28 de ani, din localitate. 

Acesta le-a povestit oamenilor legii că ar fi achiziționat-o în cursul anului 2020, din târgul auto, de pe raza municipiului Focșani, de la o persoană necunoscută, căreia i-ar fi plătit suma de 2.000 de euro și cu care nu ar fi încheiat niciun act de vânzare–cumpărare.  

Polițiștii au ridicat motocicleta, care s-a dovedit a fi cea furată din Anglia.  Ei au înapoiat-o proprietarului, urmând ca cercetările să stabilească modul în care vehiculul a ajuns în posesia românului.


Polițiștii dintr-o comună gălățeană, pe prima pagină în presa din Anglia

Faceți clic pentru a evalua această postare!

[Total: 1 In medie: 5]

L’articolo Polițiștii dintr-o comună gălățeană, pe prima pagină în presa din Anglia sembra essere il primo su Ziarul Românesc UK – știri pentru românii din Marea Britanie.

Source: Ziarul Romanesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *