O mașină de lux furată din Marea Britanie, dezmembrată într-o curte din Neamț

mașină furată marea britanie

O mașină de lux care figura ca furată din Marea Britanie a fost găsită pe cale de a fi dezmembrată la o firmă din județul Neamț.

În urma perchezițiilor, polițiștii au reținut două persoane, scrie Digi24.

Reținerile au avut loc în urma a două percheziții efectuate la punctele de lucru ale unei societăți comerciale din Bârgăoani, se arată într-un comunicat de presă al IGPR.

O femeie din Galați a rămas fără Jaguarul cumpărat din Marea Britanie. Polițiștii de frontieră români i-au confiscat mașina

„Polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea confiscării, un autoturism de lux, înmatriculat în Marea Britanie, ce figura furat de pe teritoriul acesteia, care se afla în proces de dezmembrare, ansamble, subansamble și alte componente auto, despre care există suspiciunea că provin din traficul ilicit de autoturisme. Totodată, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe documente și înscrisuri, reprezentând livrări de componente din ultimii doi ani de zile”, se arată în comunicatul de presă.

Cele două persoane conduse la sediul IPJ Neamț pentru audieri au fost reținute pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, urmând să fie documentată întreaga activitate infracțională.

La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului de Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciul Criminalistic, polițiști din cadrul Secției de Politie Rurală Stefan cel Mare și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Neamț.


…O mașină de lux furată din Marea Britanie, dezmembrată într-o curte din Neamț…

Faceți clic pentru a evalua această postare!

[Total: 0 In medie: 0]

L’articolo O mașină de lux furată din Marea Britanie, dezmembrată într-o curte din Neamț sembra essere il primo su Ziarul Românesc UK – știri din Marea Britanie.

Source: Ziarul Romanesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *