Mare Britanie continuă expulzările. Alți 34 de români au fost trimiși definitiv acasă

Autoritățile din Marea Britanie au organizat azi, 4 februarie, un zbor charter pentru transportul a 34 de cetățeni români. Aceștia au fost expulzați din Regatul Unit  conform legislației proprii, în materia imigrării, potrivit stiripesurse.ro.

Pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București, persoanelor respective li se vor efectua formalitățile de intrare în țară. Acestea vor fi făcute de către polițiștii de frontieră.

Având în vedere că cei în cauză vin din Marea Britanie, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică vor efectua triajul epidemiologic.

Primii români expulzaţi din Marea Britanie: „Ne-au trimis înapoi în ţară, trebuie să ne apucăm de furat”

Se vor lua măsurile prevăzute de lege. Marea Britanie se află pe lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat.

Verificarea și monitorizarea respectării, de către persoanele în cauză, a măsurilor dispuse se va realiza de organele de control.

„Persoanele în cauză nu au fost expulzate ca urmare a unor proceduri judiciare, precum transferul de persoane condamnate, pentru a finaliza pedepsele pe teritoriul României sau extrădarea unor persoane urmărite de autoritățile române”, se arată într-un comunicat de presă.

L’articolo Mare Britanie continuă expulzările. Alți 34 de români au fost trimiși definitiv acasă sembra essere il primo su Ziarul Românesc UK – știri pentru românii din Marea Britanie.

Source: Ziarul Romanesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *