Tânăr de 22 de ani, ucis cu cuțitul în weekend, în Londra. Plecase să cumpere un covrig

Nouă persoane au fost înjunghiate vineri și sâmbătă, în Londra, un alt tânăr de 22 de ani fiind ucis cu cuțitul în Kilburn.

Poliția Metropolitană a declarat că Sven Badzak, în vârstă de 22 de ani, a murit la spital după ce a fost găsit cu răni înjunghiate, în fața unui magazin Tesco, din Willesden Lane, Kilburn, nord-vestul Londrei, sâmbătă seara.

Detectivii cred că Badzak și prietenul său, de 16 ani, au fost implicați într-o altercație cu un grup de bărbați care îi urmărea.

Cei doi se despărțiseră, iar prietenul victimei a fost atacat de o parte din grup, dar a reușit să fugă într-un magazin și a rămas internat în spital cu răni grave.

Victima a fost dusă la un spital central din Londra „dar în ciuda eforturilor depuse de serviciile de urgență a murit”, a spus un purtător de cuvânt al poliției.

Baie de sânge la Londra, un mort și zece răniți în cinci atacuri cu cuțitul în sudul orașului

A fost lansată o anchetă, iar oricine se afla într-un vehicul cu o cameră de bord în acel moment este rugat să o verifice pentru a vedea dacă a capturat vreo parte a atacului.

Inspectorul șef Guy Ellwood a spus: „A fost un atac barbar, într-un loc public și comunitatea este pe bună dreptate șocată. Ca urmare, veți vedea mai mulți ofițeri pe străzi în restul weekendului și în zilele următoare. Dacă aveți nelămuriri, vă rugăm să le comunicați”.

Crima a fost una dintre cele două din Londra, în decurs de 24 de ore, cu cinci incidente separate vineri seara și patru sâmbătă. Poliția nu crede că există vreo legătură între ele.

Mama victimei, Jasna Badzak, fostă activistă a Partidului Conservator, a postat pe Twitter fotografii ale fiului ei alături de Boris Johnson, George Osborne și David Cameron.

Jasna Badzak a declarat pentru Sky News că Sven – un avocat aspirant – era singurul ei copil și era „totul pentru ea”.

„Mi-am investit toată viața pentru ca el să aibă cea mai bună viață posibilă”, a spus ea.

Ea a spus că Sven era un „viitor prim-ministru” și a spus că își luase la revedere, după care plecase să cumpere un covrig.

„[El a spus] „te iubesc mamă ”, am spus„ și eu te iubesc, te rog să te întorci curând ”- a fost ultima conversație pe care am purtat-o ​​ cu el”, a spus Jasna Badzak.

L’articolo Tânăr de 22 de ani, ucis cu cuțitul în weekend, în Londra. Plecase să cumpere un covrig sembra essere il primo su Ziarul Românesc UK – știri pentru românii din Marea Britanie.

Source: Ziarul Romanesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *