Bărbat arestat pe Aeroportul Heathrow pentru răpirea unui copil. Se îmbarcase într-un avion spre București

Poliția londoneză a oprit un avion care era gata să decoleze de pe aeroportul din Heathrow pentru a aresta un bărbat suspectat de răpirea unui copil.

Camerele de luat vederi de pe autostradă au detectat numărul de înmatriculare a mașinii în care se afla presupusul răpitor, după ce poliția din Nottinghamshire a primit joi un raport despre un bărbat care a luat o fetiță de patru ani fără permisiunea mamei sale.

Bărbatul rezervase un zbor către București, vineri, 12 februarie, la ora 18:00.

„Când a venit raportul, a fost o cursă contra cronometru pentru a-i găsi”, a declarat sergentul Ruth Walker pentru Sky News.

Patru români arestați în Anglia pentru răpirea unei fete de 15 ani

„Avionul era gata pentru decolare, dar am reușit să ajungem acolo la timp, înainte de a decola. Avionul s-a întors apoi la terminal și bărbatul a fost arestat”, a continuat polițista.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, cunoscut de fată, a fost arestat sub suspiciunea răpirii unui copil și eliberat pe cauțiune în așteptarea unor noi anchete.

Fata a fost înapoiată mamei sale.

L’articolo Bărbat arestat pe Aeroportul Heathrow pentru răpirea unui copil. Se îmbarcase într-un avion spre București sembra essere il primo su Ziarul Românesc UK – știri pentru românii din Marea Britanie.

Source: Ziarul Romanesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *