Român, atac violent asupra unei polițiste, în Edgware. I-a înfipt un pix în față și a amenințat-o cu moartea

Un român în vârstă de 40 de ani a fost condamnat, pe 12 februarie, pentru atacul asupra unei polițiste. Atacul s-a produs în zona Edgware, din nordul Londrei, pe 16 august 2020.

Adrian Popa a fost închis pentru 3 ani și 10 luni, el pledând vinovat pentru vătămare corporală și amenințare cu moartea.

Poliția a fost chemată de un rezident din Manor Park Crescent, Edgware, în jurul orei 10:25 duminică, 16 august 2020, după ce Popa fusese văzut în grădina unei case.

La sosirea oamenilor legii, Popa a început să sară gardurile pentru a încerca să se sustragă poliției.

A fost urmărit și reținut de o femeie ofițer. Într-o curte, Popa a lansat un atac brutal asupra polițistei, înjunghiind-o în față de mai multe ori cu un pix și amenințând că o va ucide, potrivit Poliției Metropolitane.

Român acuzat de tentativă de omor asupra unui polițist, în Edgware

A fost pus în cele din urmă la pământ cu ajutorul unui dispozitiv cu electroșocuri. A fost apoi arestat sub suspiciunea de tentativă de omor a unui ofițer de poliție și amenințare cu mortea.

Ofițerul a fost tratat la fața locului de către paramedici de la serviciul de ambulanță din Londra înainte de a fi dus la spital.

După o perioadă de recuperare, ea a revenit la muncă.

L’articolo Român, atac violent asupra unei polițiste, în Edgware. I-a înfipt un pix în față și a amenințat-o cu moartea sembra essere il primo su Ziarul Românesc UK – știri pentru românii din Marea Britanie.

Source: Ziarul Romanesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *