Val de aer cald peste Londra, la sfârșitul lui februarie. Ce temperaturi sunt așteptate

Meteorologii preconizează că temperaturile vor crește până la 18C în unele zone ale Londrei săptămâna aceasta, pe măsură ce un val de aer cald, saharian, trece peste capitala Marii Britanii.

Potrivit Biroului de Meteorologie, temperaturile vor crește constant pe tot parcursul săptămânii, atingând un maxim miercuri (24 februarie), în timp ce temperaturile minime nu vor scădea sub 3 grade.

Creșterea temperaturii vine după câteva săptămâni de frig năprasnic în Londra, după ce furtuna Darcy a dus temperaturile cu mult sub zero la începutul lunii februarie.

Potrivit meteorologilor, citați de My London, prognoza pentru această săptămână va fi „în general tulbure”, cu „ploaie ușoară”.

Marea Britanie, lovită puternic de „Bestia din Est” și furtuna Darcy. Londra continuă să fie sub cod portocaliu de ninsoare

Luni (22 februarie) se așteaptă o temperatură maximă de 14C, conform prognozei Biroului de Meteorologie pentru Kew Gardens. Se așteaptă și câteva reprize de ploaie.

Pe măsură ce ploaia se calmează, temperaturile vor scădea până la 7 ° C, iar noaptea va fi în mare parte uscată.

La mijlocul săptămânii (24-26 februarie), Biroul de Meteorologie anunță vreme în mare parte uscată și înnorată, cu temperaturi care vor atinge maxime de 18C în anumite părți ale Londrei.

Pe tot parcursul zilelor de joi și vineri (25-26 februarie) va fi mai mult soare.

L’articolo Val de aer cald peste Londra, la sfârșitul lui februarie. Ce temperaturi sunt așteptate sembra essere il primo su Ziarul Românesc UK – știri pentru românii din Marea Britanie.

Source: Ziarul Romanesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *