Londra: Membru al clanului Sadoveanu din Chitila, bătut cu bâtele de o bandă rivală

Un membru al clanului Sadoveanu din Chitila a fost crunt bătut cu bâtele de o grupare rivală, în Londra.

Acesta locuiește în Londra de mai mulți ani, potrivit Spynews.ro, iar aici s-ar fi alăturat mai multor grupări infracționale. Recent, interlopul ar fi avut un conflict cu o altă bandă românească, în urma căruia s-a ales cu o bătaie crâncenă.

Bărbatul se afla în trafic, când autoturismul său a fost lovit în plin. După ce s-au declanșat airbag-urile, atacatorii au deschis portiera mașinii și l-au bătut cu bestialitate, cu bâtele. În timp ce unul dintre agresori îl loveau, ceilalți atacatori îi vandalizau mașina. Pentru a arăta de ce anume sunt în stare, rivalii au filmat totul, susținând că ei „trec la fapte”.

Interlop român, capturat la Dublin. Era acuzat că a ordonat asasinarea unui rival

Un alt membru al aceluiași clan, Aurel Trandafir, zis Alișor Sadoveanu, a fost asasinat în Statele Unite.

Acesta era urmărit internațional de autoritățile române din anul 2018, când a fost condamnat, în lipsă, la 6 ani și 4 de închisoare pentru tâlhărie. Reușise să ajungă în SUA, la Los Angeles, unde s-ar fi asociat cu o grupare infracțională românească.

Surse din anturajul acestuia au dezvăluit, că între grupul lui Alișor Sadoveanu și un bărbat originar din Buzău ar fi existat un conflict după ce acesta din urmă ar fi considerat că a fost păcălit cu aproximativ 200.000 de dolari.

Buzoianul a decis să încheie neînțelegerile în stil mafiot. Pur și simplu a scos pistolul și l-a împușcat pe Alișor, după care, potrivit unor martori, ar fi intenționat să-i omoare și pe prietenii acestuia. Totuși, a decis să renunțe în ultimul moment și a fugit.

Polițiștii l-au găsit pe Alișor întins pe trotuar, într-o baltă de sânge. I s-a acordat primul ajutor, iar bărbatul și-a recăpătat pulsul, însă, cu toate că a ajuns în viață la spital, nu a mai putut fi salvat.

L’articolo Londra: Membru al clanului Sadoveanu din Chitila, bătut cu bâtele de o bandă rivală sembra essere il primo su Ziarul Românesc UK – știri pentru românii din Marea Britanie.

Source: Ziarul Romanesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *